Manţog, democrat-liberal cu acte în regulă

269

Deşi afirmă pe toate mijloacele de informare că nu mai are niciun fel de legătură cu Partidul Democrat-Liberal, Ionel Manţog este membru al acestui partid, cu acte în regulă. Conducerea organizaţiei a PDL Gorj a precizat că Ionel Manţog deţine acreditare la PDL, nu şi-a depus nicio cerere de suspendare din partid şi nici nu a fost luată vreo măsură cu el. Deci, este un membru de partid inactiv, ca mulţi alţii.

“De acum un an am spus că dacă nu va exista o clarificare în dosarul pe care îl am şi care este pe rol la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu voi candida şi, în plus, după cum ştiţi, m-am autosuspendat din partid în martie 2011”, declara luna trecută Ionel Manţog. Manţog minte însă fără jenă, întrucât la partid nu există nici măcar o cerere în acest sens: “Nu există nicio cerere de suspendare din partid a domnului Ionel Manţog. El doar a declarat în presă că s-a autosuspendat. La partid nu a depus niciun fel de solicitare de acest gen. Nici partidul nu a luat o măsură împotriva acestuia, deci se poate spune că este un membru PDL inactiv, ca mulţi alţii”, a confirmat, Dan Vâlceanu, purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat Liberal din Gorj.

În două luntre!
Din PDL nu a plecat, aşadar, dar e foarte adevărat că nu a mai trecut pe la sediul organizaţiei de câteva luni. Ionel Manţog a vrut să-şi lase o portiţă şi în acest partid pentru că nu se ştie niciodată cum evoluează lucrurile. Aşa că, le-a spus colegilor de la PDL că nu mai este cu ei, dar nu a avut curajul să scrie pe hârtie acest lucru. În schimb, de câteva luni de zile se laudă că a activat într-un alt partid, cel al lui Dan Diaconescu.  Chiar la o emisiune televizată, Ionel Manţog, cu un zâmbet ironic, le spunea celor care îl ascultau că a pus umărul ca PP-DD să ia un scor aşa bun. În PP-DD nu este înscris, însă, este foarte adevărat că s-a băgat în seamă cu cei care conduceau această formaţiune la Gorj pentru beneficii personale. Cu sau fără Ionel Manţog, PP-DD înregistra acest scor, poate unul chiar mai bun, dacă ne gândim că liderul organizaţiei de la Gorj, Mihai Prunariu a obţinut un scor mai mare decât al partidului din care făcea parte. Probabil că electoratul a aflat că şi prin PP-DD-ul de la Gorj bântuie Manţog şi au vrut să arate care este, de fapt, liderul.
Gabriela Mladin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here