Manţog, contrazis în privinţa primelor de lux

298

mantogDaniel Burlan îl contrazice pe fostul lider al PD-L Gorj, Ionel Manţog. Şeful SNLO susţine astfel că la unitatea pe care o conduce, anul trecut nu s-ar fi dat prime, aşa cum a susţinut public, săptămâna trecută, directorul economic al Complexul Energetic (CE) Turceni.

Manţog a spus că primele de la producătorul de electricitate, date la finalul anului trecut, ar fi fost mai mici ca cele de la SNLO.

Primele de lux date la Complexul Energetic Turceni, în decembrie, confirmate parţial şi de directorul economic al unităţii, Ionel Manţog, l-a determinat pe pedelist să îi arate cu degetul şi pe alţi colegi de partid.

Manţog a declarat astfel, săptămâna trecută, la un post de radio din Târgu-Jiu, că primele date la CE Turceni, cuprinse între 1500 şi 5000 de lei, ar fi fost mai mici decât cele date la Complexul Energetic Rovinari şi la SNLO. Daniel Burlan, directorul SNLO, a negat însă ieri acordarea acestor prime.

“Nu am dat nici un fel de prime. La SNLO nu s-au dat prime”, a declarat, în cadrul conferinţei de presă de ieri, Daniel Burlan.

Relaţii frânte Burlan-Manţog

Relaţia dintre Burlan şi Ionel Manţog nu mai este prea bună după ce, anul trecut, doar directorul SNLO a fost numit membru al CODA al PDL Gorj, iar directorul economic de la CE Turceni, nu.

Relaţiile s-au răcit şi după ce Manţog, la discuţiile purtate în urma vizitei lui Videanu şi Blaga la Târgu-Jiu, ar fi vrut să îl înlocuiască din funcţie pe Burlan, pentru a trece el la cârma SNLO.

De asemenea este deja de notorietate că Burlan a trecut de cealaltă parte a baricadei susţinând echipa lui Ion Ruşeţ, instalată la conducerea PDL Gorj.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here