Manta a cerut şef interimar în fruntea PNL Gorj

437
mantaPantelimon Manta i-a propus lui Dan Radu Ruşanu ca şefia PNL Gorj să fie asigurată interimar de un reprezentant de la nivel central până când în organizaţie au loc alegeri „corecte”. Fostul deputat a participat la întâlnirea pe care Ruşanu a avut-o cu liberalii din judeţ, el spunând că a fost invitat de către vicepreşedintele PNL pentru a fi prezent la acele discuţii.

Manta afirmă că organizaţia poate să aibă parte de linişte în perioada următoare dacă măcar cu o lună înainte de alegerile interne în fruntea ei va fi numit un preşedinte din partea conducerii centrale.

Manta nu ştie dacă Ruşanu şi-a însuşit propunerea sa, dar spune că apreciază faptul că, după mult timp, a fost invitat la o şedinţă de partid, fostul deputat susţinând că nu a fost exclus din PNL Gorj. Liderul PNL Târgu Jiu, Dian Popescu, declară însă că Manta este exclus şi că trebuie să urmeze calea statutară pentru a redeveni liberal cu acte în regulă. Popescu spune că nici nu ştie cum de a fost posibil ca Manta să participe la întâlnirea cu Ruşanu, în timp ce fostul deputat declară că la întâlnirea respectivă i-a fost dat chiar cuvântul pentru a se adresa colegilor de partid.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here