Manifestări sportive şi interactive de Zilele Tineretului

500

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Gorj, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj, Universitatea “Constantin Brâncuşi” Târgu-Jiu, Instituţia Prefectului Gorj, Primăria Municipiului Târgu-Jiu, ONGT-uri din Gorj, va desfăşura până pe 9 mai o serie de activităţi cu şi pentru tineri, pentru a sărbători “Zilele Tineretului” şi “Ziua Europei”.
Astfel, în cursul acestei zile, de la orele 19.00, în incinta Facultăţii de Drept se va desfăşura o masă rotundă cu tema “Cum să fii voluntar european” la care vor participa elevi şi studenţi. De asemenea, pe 6 mai, în centrul pietonal al municipiului Târgu-Jiu, cu începere de la ora 11.00, se va desfăşura Crosul Tineretului, pe categorii de vârstă. În data de 7 mai se vor desfăşura activităţi de dinamizare, team building, exerciţii de încredere şi divertisment, sub îndrumarea voluntarilor din organizaţiile de tineret: Organizaţia Naţională Cercetaşii României – filiala Târgu-Jiu. Totodată, în data de 8 mai, ora 12.00, sub intitularea “Cetăţean român, cetăţean european”, în incinta Facultăţii de Litere din Târgu-Jiu, se va desfăşura un simpozion având ca temă sărbătorirea Zilei Europei, la care vor participa elevi şi studenţi.
Tot sub egida “Zilele Tineretului”, la Târgu-Jiu, s-a desfăşurat Memorialul “Victor Perescu” la baschet, eveniment ce s-a desfăşurat în perioada 1 – 3 mai la Colegiul Naţional “Tudor Vladimirescu” şi la care au participat şase echipe din ţară.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here