Manevrant vagoane, găsit mort în vestiarul ELCFU Motru! Avea 50 de ani

5371

Nicoliță Mărunțelu, manevrant vagoane la ELCFU Motru, cu o vechime în muncă de aproape 30 de ani, a fost găsit decedat, în urmă cu o oră, în vestiarul unității la care lucra, asta de către un coleg de serviciu. Polițiștii criminaliști au fost chemați imediat la fața locului și investighează cazul.

Mărunțelu a fost verificat la intrarea în schimb cu fiola, era bine și nu prezenta probleme de sănătate ori de oboseală. Salariatul domicilia în Baia de Aramă, era căsătorit și avea copii. Colegii de serviciu sunt șocați de vestea tragică și transmit condoleanțe familiei îndoliate. Ei speră că cei de la conducerea CEO văd că la ELCFU este muncă grea și stresantă, iar salariații își pierd viața la locul de muncă.

ITM verifică acest caz! Salariatul, găsit căzut pe pardoseală

„Din primele informații este vorba despre un bărbat de 52 ani, care a fost găsit de către colegul său, în vestiarul stației, decedat, căzut pe pardoseală. La fața locului s-au deplasat 2 inspectori de muncă! Cercetarea va fi efectuată de către ITM Gorj”, transmit reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here