Mandatul lui Efrim, prelungit pentru trei luni!

2777

Primarul Gigel Jianu îl mai păstrează în funcție, încă trei luni, pe managerul Spitalului Motru. Edilul arată că s-a răzgândit, asta deoarece de dimineață a anunțat că Elena Catană va prelua funcția, în interimat, lucru știut chiar de dr. Efrim, căruia ieri îi expirase mandatul pe funcție.

,,Evident că trebuia ori să prelungesc ori să înlocuiesc dar voi prelungi mandatul actualului manager. Asta până la organizarea concursului pe post pentru trei luni, cu posibilitatea de prelungire încă trei luni”, a făcut public primarul Gigel Jianu, care a subliniat că nu are ce să îi reproșeze actualului manager Efrim, fiind chiar foarte mulțumit de felul cum s-a lucrat, în ultimul timp, la Spitalul Motru.

Cert este că, unitatea medicală a făcut față unei situații de criză impuse de numărul ridicat de pacienți cu coronavirus asta și pentru că managerul Efrim a știut să țină lucrurile sub control, asta și urmare a specializării sale. De altfel, comunicarea cu spitalul, pe cazurile de COVID 19, la orice oră, a fost excelentă, managerul meritând, astfel, o prelungire a mandatului. Asta, cu atât mai mult cu cât pericolul coronavirus nu a trecut, starea de alertă urmând să fie prelungită.

Înlocuirea lui Efrim cu directorul medical Catană a creat un val de nemulțumiri în rândul cetățenilor municipiului care și-au exprimat pe rețelele de socializare susținerea pentru manager.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here