Mâncărurile grase, risc de cancer de prostată

413

atentie barbati2Preferi omleta? Nu poţi renunţa la cârnaţi, la care întotdeauna merge şi o bere? Ei bine, e timpul să încerci să te abţii de la aceste ingrediente hipercalorice deoarece ele pun în pericol sănătatea prostatei!

Se ştie: bărbaţii se îngrijorează foarte tare când vine vorba despre sănătatea aparatului lor genital. Dar nici nu se străduiesc foarte mult pentru a-l menţine în stare bună de funcţionare. De exemplu, foarte mulţi bărbaţi nu concep viaţa fără carne.

mancaruri graseÎn general, preferă fripturile suculente, micii care sfârâie pe grătar sau omletele cu multă brânză. Iar în tinereţe, stomacul suportă multe. Dar le transformă într-un colesterol care, în momentul înaintării în vârstă începe să arate de ce este în stare şi efectele negative încep să se arate acolo unde doare mai rău: la nivelul prostatei.

Medicii americani de la Centrul de studiu al cancerului sunt de părere că mâncărurile cu multe grăsimi periculoase poate fi consecinţa dezvoltării explozive a tumorilor la nivelul prostatei.

Aceşti cercetători au constatat că persoanele care consumă foarte multe alimente bogate în colesterol se expun unui risc mare de metastaze pulmonare dacă acestea au fost diagnosticate cu cancer de prostată.

Deci, bărbaţi, încercaţi să renunţaţi la cărnurile suculente şi apelaţi la vegetale cu ulei de măsline! Dacă nu vreţi să ajungeţi la operaţie!

Cristina Răscol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here