Managerul Talabă: „Spitalul Rovinari a trecut cu bine de auditul pentru acreditare”

520

Săptămâna trecută, la Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari a avut loc auditul pentru acreditare. Comisia prezentă în unitate a apreciat eforturile depuse de conducerea şi angajaţii spitalului. Constantin Talabă, managerul Spitalului Rovinari, spune că unitatea pe care o conduce va fi acreditată cu un punctaj bun, fiind îndeplinite peste 90% din criterii.

Încă un spital din judeţul Gorj a trecut cu bine peste vizita de acreditare. Este vorba despre Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari. „Pentru mine este o mare mulţumire că am reuşit să trecem cu bine de acreditare. Cei din comisie au confirmat că Spitalul Rovinari va fi acreditat cu peste 90% din criterii îndeplinite. Am muncit mult alături de angajaţii acestui spital, dar eforturile noastre au meritat. A fost greu, mai ales că pe ultima sută de metri s-au modificat criteriile, astfel că am fost nevoiţi să ne adaptăm”, a confirmat Constantin Talabă, managerul Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari.
La nivelul judeţului Gorj, Spitalul Orăşenesc Novaci, Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”, Spitalul Municipal Motru şi Spitalul Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti au reuşit să se acrediteze, iar Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari a trecut cu brio de auditul pentru acreditare.
Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu şi Spitalul Orăşenesc Bumbeşti-Jiu sunt programate pentru acreditare în trimestrul I 2016, iar Spitalul Orăşenesc Turceni va fi acreditat tot anul viitor.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

  1. Da a aratat foarte frumos Spitalul la acreditare de fapt asa ar rebui sa arate si sa se comporte toti angajatii ,dar acum dupa ce a trecut inspectia sa veniti sa filmati ,conditiile groaznice in care stau pacientii ,frig ,saltele si cearsafuri murdare (la inspectie era pus totul nou,caldura a mers toata ziua )Daca s-ar intoarce aceasta comisie intr-o vizita inopinanta cred ca si-ar schimba radical pozitia .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here