Managerul Spitalului Turceni, convins că va trece cu bine de acreditare

395

Dragoş Haţegan, managerul Spitalului Orăşenesc Turceni a făcut toate demersurile necesare pentru obţinerea acreditării unităţii pe care o conduce. El este convins că va trece cu bine de momentul acreditării, din trimestrul IV al anului în curs.
Procesul de acreditare urmăreşte gradul de îndeplinire, pentru fiecare spital în parte, a unui set extins de indicatori, din diferite grupe de interes.
Acreditarea este un proces complex care implică, pe lângă alocarea de resurse umane şi de timp şi cheltuieli bugetare însemnate. Astfel, este nevoie ca toată echipa de conducere a spitalului, de la şefii de compartimente până la manager, să înţeleagă cerinţele impuse, premisa deosebit de importantă privind succesul acestui demers.
Spitalul Orăşenesc Turceni este programat pentru acreditare în ultimul trimestru al acestui an.
Echipa managerială a făcut toate demersurile pentru ca spitalul să fie acreditat. „Noi suntem programaţi pentru acreditare în trimestrul IV al acestui an. Am apelat la serviciile unei firme specializate pentru a ne asigura că totul va fi bine. Nici nu luăm în calcul varianta de a nu obţine acreditarea”, confirmă Dragoş Haţegan, managerul Spitalului Orăşenesc Turceni.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here