Managerul Spitalului Judeţean, înlocuit cu un medic oncolog din Severin

639

Cristian Vlădoianu, instalat în funcţia de manager a Spitalului Judeţean Gorj în ianuarie 2013, este la un pas să-şi piardă scaunul, urmare a nenumăratelor critici care i-au fost aduse privind actul de management, se discută intens în incinta unităţii medicale de la Târgu-Jiu. La nivelul SC Tetraedu Medical Consulting SRL, firma care l-a promovat pe Vlădoianu, s-ar fi stabilit şi înlocuitorul managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă, fiind vorba ca la Târgu-Jiu să ajungă în acest post o doctoriţă de la Severin. Coincidenţă sau nu, Vlădoianu este convocat tocmai joi la Consiliul Judeţean pentru a-şi prezenta în faţa acestui for raportul de activitate pe ultimele luni, acesta putând fi însă raportul de final de activitate al managerului, vineri, vehiculându-se că se va instala noul ocupant al postului, Claudia Manu.

Medicul oncolog Claudia Manu, în vârstă de 62 de ani, ar urma să-i ia locul lui Vlădoianu, în cel mai scurt timp, fapt care ar conveni şi autorităţilor judeţene, care au fost sesizate că managerul nu dă dovadă de transparenţă şi comunicare în actul de conducere. Manu este fostul director al Institutului Oncologic din Bucureşti, un bun profesionist de care Spitalul Judeţean de la Târgu-Jiu are nevoie. Doctoriţa a condus, anterior, Spitalul Severin.
Acum, Vlădoianu se află în concediu de odihnă, fiind unul dintre multele perioade de respiro la care a apelat managerul, în cele zece luni de mandat.
Tetraedu Medical Consulting a mai operat însă, în august, o schimbare de manager, însă cu cântec, la spitalul din Severin, Doina Borugă, ocupanta postului, revenind pe funcţie după ce a făcut o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin. Borugă ocupă postul acum în interimat.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here