Managerul Niculescu, tot interimar

111

niculescu ambulantaDe mai bine de un an, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj este condus de Marinică Niculescu. El este manager interimar şi deocamdată aşa va rămâne până la stabilirea datei concursului. Niculescu spune că la ora actuală nu se ştie când va fi organizat concursul, însă trebuie anunţat cu cel puţin 30 de zile înainte.

Marinică Niculescu a fost numit în funcţia de manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj la mijlocul lunii mai 2011, numirea sa venind după demisia fostului director interimar, Ana Duma. La vremea respectivă, Niculescu spunea că se va înscrie la concursul pentru postul de manager al SJA Gorj, care s-a desfăşurat în cursul anului trecut. Acest lucru nu a fost posibil, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj fiind atunci în proces cu fosta directoare, medicul Jeana Prejbeanu. Actualmente, Marinică Niculescu este tot manager interimar al SJA Gorj. „Deocamdată nu se ştie nimic despre concursul pentru postul de manager; eu sunt tot interimar şi aşa voi rămâne până la concurs. Anunţul trebuie dat cu 30 de zile înainte şi încă nu a apărut nimic în acest sens. Oricum, când va fi stabilit eu mă voi înscrie”, a explicat Marinică Niculescu, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.

Obiective atinse de Niculescu

De când se află la conducerea SJA Gorj, Marinică Niculescu şi-a propus o serie de obiective pe care le-a şi atins. El spune că a reuşit să facă tot ce şi-a propus. „Exact ce am promis să fac am făcut. Tot ce fac, eu fac pentru unitate. Ce este făcut rămâne aici şi după plecarea mea şi acest lucru este foarte important. Aşa ar fi trebuit să gândească toţi managerii”, a mărturisit Niculescu.

Deşi nu ştie când va fi examenul pentru ocuparea postului de manager, Marinică Niculescu îşi continuă interimatul şi se implică în activităţile sale, neţinând cont de faptul că este manager interimar.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here