Managerul Niculescu şi-a atins obiectivele propuse

129

Niculescu ambulantaLa aproape un an de la numirea sa în funcţia de manager interimar al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj, Marinică Niculescu se mândreşte cu faptul că a reuşit să-şi atingă obiectivele propuse. Deşi nu ştie când va avea loc examenul pentru funcţia de manager, Niculescu îşi continuă activitatea şi face tot ce poate pentru a moderniza unitatea pe care o conduce.

Marinică Niculescu a fost numit manager interimar al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj în luna mai 2011. El s-a arătat pus pe treabă încă de la începutul mandatului său. Înainte de orice, Marinică Niculescu a dorit modernizarea sediului central al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj, fiind total dezamăgit de felul cum a găsit acest loc în momentul instalării sale. În limita fondurilor disponibile, s-au efectuat lucrări de cosmetizare la substaţii, iar sediul central a fost modernizat complet. S-au realizat şi vestiare noi, totul spre binele şi confortul angajaţilor. După ce s-a schimbat şi şarpanta şi s-au efectuat o serie de lucrări de modernizare, acum a venit rândul interiorului sediului Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj. Managerul Marinică Niculescu apreciază că zugrăvirea se va finaliza în trei săptămâni.

Niculescu: „Ce am promis că fac, am făcut!”

La ceas de bilanţ, Niculescu se mândreşte cu realizările sale şi, mai ales, cu faptul că a făcut tot ce a promis. „Exact ce am promis să fac am făcut. Tot ce fac, eu fac pentru unitate. Ce este făcut rămâne aici şi după plecarea mea şi acest lucru este foarte important. Aşa ar fi trebui să gândească toţi managerii”, mărturiseşte Marinică Niculescu. Cât priveşte data examenului pentru ocuparea postului de manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, aceasta încă nu a fost stabilită, dar Niculescu susţine că este pregătit pentru concurs indiferent când va avea loc. Între timp el continuă să se implice în activităţile sale, chiar dacă este manager interimar.

Minodora SUCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here