Managerul Fîcea a obţinut un buget mai mare pentru Spitalul de Pneumoftiziologie

224

Cornel Fîcea, managerul interimar al Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu se mândreşte cu bugetul obţinut în urma negocierilor, din luna iunie, cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj. Acesta are convingerea că şi în cursului anului 2014 vor fi asigurate servicii medicale de calitate tuturor pacienţilor.

Managerul interimar al Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” se află la cârma unităţii de la mijlocul lunii aprilie. Încă de la numirea sa în funcţie, el a declarat că are între priorităţi acreditarea spitalului şi contractarea cu Casa de Asigurări de Sănătate. Între timp, lucrurile s-au mişcat, iar efectele sunt pozitive. „În urma negocierilor cu reprezentanţii Casei de Asigurari de Sănătate am obţinut un buget mai mare faţă de cel de anul trecut şi am convingerea că vor fi asigurate  servicii medicale de calitate în climat de siguranţă şi încredere. Numărul de paturi aprobate pentru furnizarea serviciilor medicale spitaliceşti pentru anul 2014 este acelaşi ca în anul anterior, respectiv 181 paturi”, confirmă managerul Fîcea.

Condiţii bune la Spitalul de Pneumoftiziologie
La ora actuală, potrivit conducerii Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”, pacienţii beneficiază de condiţii foarte bune, unitatea dispunând de tot ce este necesar pentru asigurarea tratamentelor bolnavilor. Unitatea medicală dispune de stocuri de medicamente, materiale sanitare şi reactivi, astfel încât să poată acoperi solicitările unui act medical de calitate. „Calitatea activităţii medicale se relevă în încrederea pacienţilor noştri, astfel, în această perioadă de vară indicatorii spitaliceşti privind adresabilitatea au crescut semnificativ. În prezent, în spital numărul pacienţilor internaţi este mai mare decât al pacienţilor internaţi în aceeaşi perioadă a anului anterior”, declară Cornel Fîcea, managerul interimar al Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.
De asemenea, Cornel Fîcea mai spune că a primit asigurări din partea  CJAS Gorj că în urma rectificării bugetare din toamnă  bugetul ar putea creşte, având în vedere experienţa anilor trecuţi când rectificările au fost pozitive.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here