Managerul Emil Grigore revitalizează echipa de medici de la Spitalul Novaci

880

Noul manager al Spitalului Orăşenesc Novaci şi-a propus să aducă un suflu nou în rândul cadrelor medicale care-şi desfăşoară activitatea în cadrul unităţii. Astfel, Emil Grigore îşi doreşte să dezvolte o echipă care să se formeze în jurul anestezistului. Grigore are planuri mari şi pentru Compartimentul de Ortopedie.

Pentru Emil Grigore, noul manager al Spitalului Orăşenesc Novaci, bunul mers al activităţii unităţii este confirmat de gradul de satisfacţie al pacienţilor. În acest sens, pentru a-i mulţumi pe bolnavi este necesar nu doar să se asigure condiţii hoteliere optime, ci şi să existe cadre medicale bine pregătite şi motivate să facă un act medical de calitate. Deja s-au purtat discuţii cu mai mulţi medici şi se pare că există premisele formării unei echipe de cadre medicale bine sudată. „Un obiectiv important este dezvoltarea unei echipe de cadre medicale formată în jurul anestezistului. Suntem în tratative cu doi anestezişti din Republica Moldova. Îmi doresc să fim o familie, iar deviza după care trebuie să se ghideze salariaţii spitalului este disciplină şi respect faţă de bolnavi”, a menţionat Emil Grigore, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.

Servicii de Ortopedie, până la venirea iernii
spital novaciUn alt obiectiv important pentru managerul Grigore este punerea în funcţiune a Compartimentului de Ortopedie, înainte de debutul sezonului rece, ştiut fiind faptul că Spitalul Orăşenesc Novaci deserveşte şi staţiunea montană Rânca. „Până la sfârşitul anului vrem să înfiinţăm un compartiment de Ortopedie; am discutat deja cu medicul care urmează să îşi desfăşoare activitatea aici şi i-am cerut să facă un necesar, astfel încât să ne putem organiza cât mai bine şi mai rapid şi înainte de începerea sezonului rece să punem în funcţiune acest compartiment”, a confirmat Emil Grigore, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.
Reamintim faptul că la Spitalul Orăşenesc Novaci ajung bolnavi din oraşul Novaci, din staţiunea montană Rânca şi din şapte comune, care sunt arondate la această unitate: Alimpeşti, Baia de Fier, Polovragi, Crasna, Bengeşti-Ciocadia, Bumbeşti-Piţic, Roşia de Amaradia. Astfel, spitalul asigură asistenţă medicală completă pentru aproximativ 61.000 de locuitori.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here