Manager Dragoș Hațegan: „Avem listă de așteptare pentru Cabinetul de Cardiologie”

287

Spitalul Orășenesc Turceni asigură asistență medicală pentru locuitorii orașului și comunele învecinate, aflându-se la granița județelor Gorj, Mehedinți și Dolj. Din dorința de a satisface nevoia de sănătate a pacienților, conducerea spitalului a făcut demersuri pentru atragerea de noi medici şi deja rezultatele se văd. La cabinetul de Cardiologie din Ambulatoriu există deja listă de așteptare, adresabilitatea fiind din ce în ce mai mare.

Pe lângă investiţiile în aparatură medicală, conducerea Spitalului Orăşenesc Turceni s-a străduit să asigure şi condiţii hoteliere optime pentru pacienţi, dar şi să atragă noi cadre medicale, astfel încât serviciile oferite să fie diverse şi de o bună calitate. Așa se face că, spre exemplu, la Cardiologie există listă de așteptare. „Avem listă de așteptare pentru Cabinetul de Cardiologie. Medicul Mircea Tomescu este căutat de foarte mulți pacienți, ceea ce ne determină să îi alocăm paturi și în spital, de anul viitor. Avem și aparatură la Cardiologie, ecograf, sondă pentru ecografii cardiace, dar și EKG; vom achiziționa un electrocardiograf performant”, a declarat Dragoș Hațegan, managerul Spitalului Orășenesc Turceni.

Echipă de medici completată
Spitalul Orăşenesc Turceni asigură acordarea asistenţei medicale complete populaţiei din comunele: Turceni, Brăneşti, Borăscu, Ioneşti, Plopşoru, Ţânţăreni şi Urdari. Conducerea unității sanitare a făcut demersurile necesare pentru a atrage noi medici, astfel încât să se poată asigura un act medical de calitate. “De la 1 ianuarie vom avea și neurolog, care cred că se va afirma rapid. La Psihiatrie vine medicul de la 1 ianuarie, urmând a mai angaja încă unul, ulterior. De asemenea, am prins în organigramă un cabient de medicină de recuperare, balneofizioterapie și kinetoterapie și va trebui să recrutăm personal”, a precizat Dragoș Hațegan, managerul Spitalului Orășenesc Turceni.
Toate aceste eforturi au scopul de a îmbunătăți calitatea actului medical, dar și diversificarea serviciilor oferite pacienților Spitalului Orășenesc Turceni.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here