Mama pensionară a lui Hoară, proprietară de teren şi vilă la Snagov

153

IMG_0800Pedelistul Marcel Hoară, administrator special al Uzinei Mecanice Sadu şi director la Agenţia de Dezvoltare Durabilă a Zonelor Industriale, este bănuit că şi-ar mai ridica o vilă în Snagov. Hoară susţine în schimb că nu el ar fi beneficiarul acestei locuinţe, ci părinţii săi, mai precis mama sa pensionară, care locuieşte în prezent în comuna Samarineşti.

Hoară menţionează că părinţii săi ar avea un venit bun, chiar dacă sunt pensionari, şi şi-ar fi achiziţionat terenul în timpul crizei imobiliare, când preţurile au scăzut foarte mult. Politicianul, surprins de altfel de ziarişti, în apropierea vilei, a menţionat că el le-ar da doar o mână de ajutor părinţilor săi care ar intenţiona, la finalul ridicării construcţiei, să se mute la Snagov.

Vara aceasta Marcel Hoară a fost mai mult diriginte de şantier decât administrator la UM Sadu, loc prin care nu trece decât după ce are loc vreo tragedie. Cel puţin asta a dat de înţeles Hoară în momentul în care a fost întrebat dacă vila de la Snagov, aflată în construcţie, este sau nu a sa. Politicianul a declarat că părinţii săi şi-ar ridica o casă la Ghermăneşti, localitate ce aparţine de comuna Snagov, vila fiind construită pe un câmp. Hoară a declarat, de altfel, că părinţii săi ar vrea să se mute în apropiere de Bucureşti, comuna Snagov fiind de altfel situată la 28 de kilometri de Bucureşti pentru a fi mai aproape de Marcel, care locuieşte şi el “în Henri Coandă”. “Părinţii mei au rămas singuri şi vor să se mute mai aproape de mine”, a declarat Hoară, confirmând că tatăl şi mama sa mai au o casă la Olteanul, comuna Glogova, construcţie care i-ar fi aparţinut bunicii politicianului, şi o casă la Samarineşti. Hoară mai are de altfel doi fraţi, iar tatăl politicianului a declarat că şi-ar fi achitat obligaţiile faţă de Marcel care ar fi fost deja ajutat de părinţi.

Terenurile de la Snagov, mai accesibile ca la Gorj

Întrebat de unde are mama sa bani pentru o astfel de investiţie imobiliară, mai ales că aceasta este în prezent pensionară după o activitate de dascăl la un liceu din Motru, Hoară a menţionat că părinţii săi tot timpul au avut bani. “Ai mei au vândut un apartament la Severin şi au făcut economii”, a explicat Hoară care a menţionat că pentru terenul din Ghermăneşti părinţii săi ar fi plătit doar câteva zeci de mii de euro. “Terenul este al Ghermăneşti, într-un câmp, nu a costat prea mult. Pot spune că terenurile acum acolo sunt mai accesibile ca la Gorj”, a declarat Hoară, vorbind de o sumă de 20.000-30.000 de euro pentru teren.

Vila lu’ mama, cu bani de la ciorap

Hoară a fost de altfel surprins de ziariştii din capitală în apropiere de vila pe care politicianul susţine că i-ar aparţine mamei sale şi nu lui personal. “Sunt banii lor pe care i-au strâns”, a declarat Hoară, referindu-se la economiile părinţilor lor, ambii pensionari, băgate astfel în terenul şi vila din Snagov. De altfel, este inexplicabil cum mama lui Marcel Hoară, ieşită la pensie după o activitate de o viaţă la catedră la un liceu din Motru, ar putea strânge aceşti bani pentru a-şi achiziţiona numai terenul din Snagov. Hoară însă îşi susţine, în continuare, pledoaria menţionând că vila şi terenul este al mamei sale, construcţia fiind ridicată exclusiv din banii acesteia.

Vila lui Hoară, cu bani din credit

Pe lângă “casa mamei” şi Hoară are o vilă pe care o construieşte de ceva vreme, tot în zonă. “Vorbim de două locaţii diferite”, a explicat Hoară care susţine că părinţii săi au o vilă în lucru iar el are alta pe care şi-a fi construit-o cu bani dintr-un credit contractat de soţie. “Construcţia mea este pe credit”, a explicat Hoară, într-adevăr soţia sa Georgeta contractând un credit de 76.000 de euro de la BCR, care trebuie achitat de familie până în 2039. Proprietatea se află tot în Ilfov, de fapt tot la Snagov, şi se află în construcţie, având o suprafaţă de 212 mp.

Anamaria Stoica

Primăria Snagov îi face ieşire la lac familiei Hoară

Primăria din comuna Snagov îi trage Lacul Snagov în curte pedelistului Marcel Hoară, preşedinte al Agenţiei Române pentru Dezvoltarea Durabilă a Zonelor Industriale (ARDDZI), scos dintre oamenii pe care PDL îi trimitea pe la televiziuni după ce a fost scuipat, înjurat şi alergat de protestatarii din Piaţa Victoriei la un miting, anul trecut. Informaţia a fost dezvăluită în emisiunea Exces de putere de la Antena3. Muncitorii spun că primăria construieşte un canal, cu o lăţime de 10 metri, „ca să aibă Hoară ieşire la lac“. Tot aceştia spun că plata pentru canal va fi făcută de primăria de la Snagov, în timp ce pontonul care urmează a fi construit va fi plătit de Marcel Hoară. Marcel Hoară a recunoscut că se construieşte ceva chiar lângă proprietatea sa de la Ghermăneşti, dar spune că primăria face această lucrare şi precizează că este vorba de un iaz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here