Mama criminală de la Cărbunești se declară nevinovată în continuare

249

Procesul în care o gorjeancă este judecată pentru că în primăvară și-a aruncat fătul în toaleta spitalului din Târgu Cărbunești, de unde apoi pruncul a ajuns în curtea unității sanitare și a fost devorat de maidanezi continuă la Tribunalul Gorj în condițiile în care femeia ajunsă în spatele gratiilor încă din vară se declară în continuare nevinovată.

Maria Pavel susține sus și tare că nu mai era prezentă în spital atunci când s-ar fi produs incidentul respectiv și că nici nu a fost gravidă. Ea a avut ieri două ieșiri de acest gen la audierea a două angajate ale Spitalului de Urgență de la Târgu Cărbunești.
Ambele martore au declarat sub jurământ că au văzut-o pe aceasta în spital, în timp ce avea grijă de un nepot internat acolo pentru tratament medical. Pentru că a trecut mai bine de o jumătate de an de la descoperirea macabră, niciuna dintre martore nu își mai aduce aminte ziua în care femeia a fost văzută în secția chirurgie, acolo unde ar fi fost născut bebelușul ce a fost devorat apoi de câini. Maria Pavel le-a cerut angajatelor să menționeze dacă au văzut măcar că era gravidă, ambele martore menționând însă că nu au dat la vremea respectivă o atenție atât de mare unei persoane cu care nu aveau nicio treabă. Pavel neagă că ar avea vreo legătură cu moartea bebelușului, însă probele de la dosar nu-i sunt deloc favorabile, ea fiind arestată preventiv de vreo trei luni, după ce testele ADN au demonstrat implicarea sa în povestea tragică de la Târgu Cărbunești.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here