Malta oferă joburi în domeniul curăţeniei!

468

O nouă ofertă de muncă atractivă în străinătate pentru gorjeni! Malta pune la dispoziţia şomerilor gorjeni şi nu numai un număr de 50 de locuri de muncă. Este vorba despre personal pentru curăţenie, lucrător înălţime (şters geamuri), supervizor. Curăţenia se efectuează în bănci, birouri, camere de hotel. Se oferă, de asemenea, servicii de curăţenie în case particulare şi showroom-uri pentru proiectele mari. Lucrătorii trebuie să nu aibă teamă de înălţime, iar de preferat este să deţină permis de conducere. Se cere, de asemenea, engleza-vorbit.
Plata este de 5 euro pe oră, iar salariul poate creşte după o perioadă de probă de şase luni, în funcţie de performanţa avută. Sunt oferite diverse alocaţii, în funcţie de performanţă şi condiţiile de la locul de muncă. Ca şi beneficii, se oferă transport gratuit, mic dejun şi cină lucrătorilor din hoteluri. Angajatorul oferă sprijin în găsirea de cazare aproape de locul de muncă şi la cele mai mici preţuri. Durata contractului este pe perioadă nedeterminată. Oferta este valabilă până pe data de 27 iulie.
Persoanele interesate de aceste oferte vor trebui să treacă în prealabil pe la consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj pentru a se înregistra în baza de date şi a fi îndrumate ce au de făcut. Pentru a se înregistra în baza de date a serviciului EURES, doritorii gorjeni trebuie să se prezinte la sediul AJOFM Gorj cu un dosar care să conţină cazierul judiciar, o adeverinţă de la medic «apt de muncă, clinic sănătos» şi buletinul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here