Majorarea pensiilor, într-o singură tranșă. Nu se știe când

1155

După ce, în urmă cu o săptămână, guvernanții au ieșit în spațiul public cu declarații potrivit cărora pensiile ar putea crește în două tranșe anul următor, ministrul Muncii, Marius Budăi, susține că majorarea va avea loc într-o singură tranșă, însă nu se știe cu exactitate data la care ar urma ca pensiile românilor să crească.

Potrivit ministrului Muncii, un procent de majorare a pensiilor nu poate fi avansat până ce Bugetul nu va fi aprobat. Cu toate acestea însă, acest procent nu va fi mai mic de 10%, promite el.

Pe de altă parte, Marius Budăi nu a vrut să comenteze declarațiile președintelui Klaus Iohannis și ale premierului Nicolae Ciucă cu privire la o eventuală majorare a pensiilor cu 15%. Cu toate acestea, ministrul a precizat că, pentru moment, alte procente decât 10% nu sunt „fundamentate din punct de vedere economic.

Mai mult decât atât, ministrul nu a dat detalii nici cu privire la data la care pensiile românilor vor crește, însă a promis totuși că acest lucru se va întâmpla în cel mai scurt timp.

1 COMENTARIU

  1. Mari nenorociți sunt psd iști ăștia, o țin lângă cu procentul de 10% dat acum când este Ciuca priministru, pentru ca atunci când o sa vina psd ul cu ciolacu priministru sa poată și ei în 2024 înainte de alegeri să zică uite psd ul, domnul președinte ciolacu are grijă de ” seniorii și bunicii noștrii” și mărește pensiile cu 5-6% pentru că sub guvernarea psd economia duduie și bla,bla, bla.Daca acum se da 15%pensionarilor așa cum a zis Ciucă și Iohanis CA SE POATE, ei, psd iști rămân cu degetul in gură.Cred că pensionarii s-au prins de jocul murdar făcut de psd iști in complicitate cu liderul de sindicat de la Alma Mater care,într-o seară la tv, culmea, se opunea creșterii pensiilor cu 15%, venind el cu niște argumente de toată jena, de care și lui îi era rușine ptr că fusese pus de către psd sa le recite. La alegeri „seniorii și bunicii noștrii”o să-i ducă pe psd iști la 15% Procentul de care fug acum nu vor scăpa.Aceasta adunătură psd isto -pnl isto trebuie să plece, fac mișto de oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here