Maioreanu, candidatul cu numărul 5 pe tricoul roșu

271

Andrei Maioreanu, vicepreședinte al PSD Gorj, și-a depus și el, ieri, intenția de candidatură pentru alegerile parlamentare din decembrie. Candidatul și-a însoțit însă intenția, redactată pe mai mult de o pagină, și de un CV. Maioreanu a declarat că nu a scris în solicitare dacă vrea la Camera Deputaților ori la Senat, lăsând să stabilească acest aspect conducerea organizației.

Maioreanu este, de altfel, al cincilea pesedist din organizația gorjeană care și-a depus, până acum, intenția de candidatură pentru alegerile parlamentare. Primul a făcut-o deputatul Victor Ponta, urmat de colegul său de parlament Mihai Weber, de consilierul ministerial Bebe-Viorel Ionică și de fostul prefect, Alin Văcaru. Lista rămâne însă deschisă a anunțat, marți, secretarul general al PSD Gorj, Gheorghe Milosteanu. “Până pe 1 septembrie se primesc scrisorile de intenție a membrilor care vor să intre în cursa alegerilor parlamentare. Ieri(n.r. luni) am primit, pe internet, scrisoarea de intenție a lui Victor Ponta, care va fi de altfel primul pe lista noastră la deputați. S-a mai înscris deputatul Mihai Weber, fostul secretar de stat Bebe-Viorel Ionică și Alin Văcaru”, a declarat Milosteanu lăsând să se înțeleagă că Maioreanu vrea locul al doilea în lista candidaților la Senat. Primul loc va fi ocupat de către Ion Călinoiu.

Rămâne candidat și neeligibil
Maioreanu a declarat, ieri, că va rămâne candidat chiar dacă locul ce-i va fi oferit de organizație nu va fi unul considerat drept eligibil. Acesta se află în cursa și unui loc în Consiliul de Supraveghere al CEO, loc pe care este convins că nu-l va ocupa, deoarece este vicepreședinte al PSD Gorj.
Până în prezent, dintre toate formațiunile politice, doar PNL Tg.Jiu și-a anunțat o primă listă completă de candidați la parlamentarele din Gorj. O mare parte dintre cei aflați pe listă s-au retras însă din aceasta.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here