Maioreanu: “PSD-ul are legitimitatea să aspire la funcţia de viceprimar la Cărbuneşti”

331

maioreanuIntenţia lui Ion Fugaru de a demisiona din funcţia de vicepreşedinte al Primăriei Târgu-Cărbuneşti, creând valuri mari pe plan politic judeţean, este doar o amintire. Fugaru şi-a luat gândul de a părăsi funcţia de conducere din instituţia publică locală, chiar dacă relaţia sa cu primarul Mihai Mazilu este foarte tensionată, ambii evitând să îşi mai adreseze acum vreun cuvânt.

Nici intenţia declarată a liberalului Dian Popescu de a-l schimba pe Fugaru nu pare că îl clinteşte pe Fugaru cu atât mai mult cu cât pesediştii nu se declară hotărâţi întrutotul să bată palma cu liberalii ca să îl demită pe Fugaru. Pesediştii spun, în schimb, că ar avea dreptul să îşi instaleze la Primăria Târgu-Cărbuneşti propriul viceprimar. “PSD-ul prin cei cinci consilieri pe care îi are în Cărbuneşti, are legitimitate să aspire la funcţia de viceprimar. Sigur, restul discuţiei, legat de anumite alianţe între PNL şi PSD, se va face la nivelul organizaţiei judeţene, şi dacă se va ajunge la această situaţie, dacă forurile de conducere ale PSD şi PNL vor ajunge la o înţelegere, sigur, nu fac altceva decât să respecte deciziile partidului aşa cum am făcut-o până acum”, a declarat Andrei Maioreanu, vicepreşedintele PSD Gorj care răspunde de activitatea organizaţiei social-democrate din Târgu-Cărbuneşti.

Dascălu: “L-am sfătuit pe Fugaru să nu demisioneze”

Dacă pesediştii nu au luat încă o hotărâre dacă vor bate sau nu palma cu liberalii lui Dian Popescu, oferta făcându-se de şeful PNL Gorj şi pentru PD-L, peremiştii sunt siguri că îl susţin pe Fugaru, în continuare. “Luni am avut o şedinţa a Biroului Executiv Judeţean a PRM Gorj, în care am discutat şi despre problema vicelui din Cărbuneşti. (..)A fost şi Fugaru, am avut un punct la ordinea de zi. El ne-a informat legat de problemele din Primăria Cărbuneşti, unde se ştie că au rezultat nişte neînţelegeri între Fugaru şi liderul PNL Gorj, care îşi bagă nasul peste tot. Din acest motiv, noi, în continuare, o să vedem care este situaţia reală acolo, pentru că s-a vorbit despre existenţa unor grupuri de interese. De altfel noi îl susţinem, în continuare, pe vicele nostru”, a declarat Dumitru Dascălu, preşedintele PRM Gorj. Mai mult acesta a menţionat că liderii organizaţiei chiar l-au convins pe colegul lor să nu demisioneze. “Noi l-am sfătuit pe Fugaru să nu îşi dea demisia, deoarece nu se ştie care este situaţia reală în Primăria Cărbuneşti. Eu am înţeles că acolo sunt nişte chestii care au depăşit limita legalităţii. Să vedem despre ce este vorba”, a conchis Dascălu.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here