Mai vor salarii de lux! Doi consilieri ai CS din CEO refuză să se pensioneze!

2908

Deși se află în prag de pensionare, diverși oameni aflați în posturile cele mai calde din CEO, au năvălit cu cereri la administrația companiei să rămână în posturi, chiar dacă ei ar trebui să iasă la pensie chiar în această lună, arată surse credibile din companie.  Primul caz semnalat a fost al lui Constantin Bălășoiu, director la strategie-dezvoltare, semnatar al Planului de restructurare. Zilele acestea, alți doi consilieri din companie, ale căror atribuții nu se cunosc, vor să rămână în Complex, pe salarii de 9.000 de lei.

Potrivit surselor citate, este vorba despre Liviu Ioan Negrea, pensionar din M.A.I (!), consilier la cabinetul Consiliului Supraveghere, căruia îi expiră contractul la 30 06 2023 și are notă depusă să între în analiza directoratului pentru a i se prelungi contractul încheiat pe perioadă determinată.

Alt caz: Cristian Măciucă, tot consilier al Consiliului de Supraveghere. Lui, șefii CEO i-au prelungit contractul până în luna octombrie!

Revoltatoare e toată situația, fiindcă oamenii din CEO au început să reclame aceste cazuri, însă și mai scandalos este că în timp ce se vorbește de 3.000 de concedieri, astfel de personaje încearcă să rămână conectați la banii companiei.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here