Magistraţii Florea şi Fărcăşanu îşi cer transferul

389

Doi magistraţi gorjeni, Radu Mihai Florea şi Cristina Fărcăşeanu, au formulat cereri de transfer la alte instanţe din ţară, cereri ce vor fi discutate în şedinţa din 30 ianuarie a Secţiei pentru judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Tot în cadrul aceleiaşi şedinţe vor fi analizate şi cererile altor cinci judecători gorjeni, care au solicitat transferul de la instanţa unde funcţionează la alte judecătorii din judeţ. În cursul aceleiaşi zile este programată şi şedinţa Secţiei pentru procurori din cadrul CSM, şedinţă în cadrul căreia vor fi analizate cererile mai multor judecători şi procurori din alte judeţe ale ţării, care acum doresc să aplice legea în Gorj.

Secţia pentru judecători din cadrul CSM va analiza în cadrul şedinţei de mâine cererile formulate de mai mulţi magistraţi care fie doresc să plece din judeţ, fie vor să vină să lucreze la instanţele din Gorj. Astfel, potrivit datelor publicate pe site-ul CSM, Radu Mihai Florea, de la Judecătoria Novaci, cere mutarea la Judecătoria Segarcea, Judecătoria Slatina sau la Judecătoria Strehaia. Un alt magistrat gorjean, Cristina Fărcăşanu, de la Judecătoria Târgu-Cărbuneşti, a solicitat să fie transferată la Judecătoria Drobeta Turnu-Severin. Alţi trei magistraţi care în prezent îşi desfăşoară activitatea la Judecătoria Târgu-Jiu au cerut să fie transferaţi la Tribunalul Gorj: Daniela Bolovan, Angela Simina Staicu şi Ana Maria Nicolcescu. Tot la Tribunalul Gorj vrea să ajungă şi Emilia Cristina Pena, de la Judecătoria Târgu-Cărbuneşti. Tot în cadrul şedinţei de mâine, Secţia pentru judecători a CSM va analiza şi cererile formulate de Rozalia Manuela Nănescu, de la Judecătoria Petroşani, şi Maria Mihaela Tudorescu, de la Judecătoria Motru, care cer să fie transferate la Judecătoria Târgu-Jiu.

Cinci procurori vor să vină în Gorj
Tot vineri, în cadrul şedinţei Secţiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, vor fi analizate şi cererile a doi procurori care funcţionează la parchete din alte judeţe, dar vor să lucreze în Gorj. Este vorba de Ramona Elena Penciu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Bujor, care a solicitat transferul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru, Parchetul de pe lângă Judecătoria Novaci sau la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti, şi de Elena Goşa, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani, care a cerut să fie transferată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Alţi trei procurori din alte judeţe ale ţării au formulat cereri prin care solicită transferul la parchete din alte judeţe, printre opţiunile bifate de aceştia numărându-se şi parchete din judeţul nostru. Astfel, Doriana Rotaru,  de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, a cerut să fie transferată fie la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani, fie la Parchetul de pe lângă Judecătoria Novaci. Diana Marin, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, vrea să lucreze la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, Parchetul de pe lângă Judecătoria Balş, Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu-Severin, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina sau Parchetul de pe lângă Judecătoria Orşova. Un alt procuror, Elena Irina Miulescu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, ar vrea să lucreze fie la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, fie la Parchetul de pe lângă Judecătoria Strehaia sau cel de pe lângă Judecătoria Balş.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here