Magistrații, DECIZII LAXE! – AGRESOR SEXUAL LĂSAT LIBER DE JUDECĂTORII DIN NOVACI! Victima lui, un adolescent de 18 ani!

3335

* Racola tineri din autogară
* Își ducea victimele în locuri ferite
* Conducea fără permis

Un gorjean de 45 de ani a ajuns pentru 24 de ore în spatele gratiilor pentru o partidă de amor pe care a avut-o cu un tânăr de 18 ani pe care l-a luat la ocazie cu mașina.

Individul este din Bumbești Pițic, iar marți, la prânz, a mers în zona autogării din Novaci pentru a-și căuta „victima”. Era momentul în care mulți dintre copiii aflați la școală termină orele și pleacă spre casă. Individul a pus ochii pe un tânăr din mulțime și i-a cerut un foc, după care l-a întrebat unde merge. Când i s-a spus că „spre Târgu Jiu”, individul s-a oferit să facă el o cursă spre municipiu, doar că direcția în care a pornit mașina era cu totul alta. Traseul celor doi a continuat pe drumul dinspre Novaci spre Baia de Fier, iar la un moment, șoferul a tras mașina sub un pod pentru a nu fi văzută de ceilalți participanți la trafic. Aici a început să îl pipăie pe cel pe care îl luase în mașină, iar la un moment dat între cei doi s-a consumat o partidă de sex oral, fără ca „victima” să se opună. Adolescentul a fugit totuși la un moment dat din mașină și a mers pe jos câțiva kilometri până a ajuns la un bar dintr-un sat, unde a cerut un încărcător pentru telefonul mobil. Aici și-a sunat un amic, iar acesta a dat alarma la 112. Polițiștii au reușit să îl identifice repede pe șoferul de ocazie, descoperind că individul nici măcar nu avea permis de conducere. „În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că un bărbat de 45 de ani, din localitatea Bumbești Pițic, l-ar fi luat la ocazie pe tânăr și ar fi condus un autoturism pe drumurile publice, deși nu deține permis de conducere. Ulterior, bărbatul de 45 de ani, ar fi întreținut relații sexuale, neconsimțite cu tânărul de 18 ani. După administrarea probatoriului, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere”, a comunicat IPJ Gorj. Anchetatorii l-au dus pe suspect la instanță pentru a obține mandat de arestare preventivă sau o altă măsură pe care judecătorul să o dispună față de acesta, dar pentru că tânărul de 18 ani nu s-a opus relațiilor intime, „prădătorul sexual” a fost lăsat în libertate. „Respinge propunerea de arestare preventivă a inculpatului Ciceu Florin, dispunând punerea în libertate a inculpatului reținut. Dispune ca plata onorariului apărătorului din oficiu (…) în cuantum de 680 de lei să fie achitat acestuia din fondurile Ministerului Justiției. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare”, a stabilit Judecătoria Novaci.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here