Magazine sancţionate de inspectorii DSVSA Gorj

125

Inspectorii sanitar-veterinari gorjeni au aplicat la sfârşitul săptămânii precedente un număr de şapte sancţiuni contravenţionale în câte două magazine din Plopşoru, Motru, unul din Târgu-Cărbuneşti, şi la două terase din două târguri anuale organizate în Câlnic şi Motru. Valoarea totală a amenzilor contravenţionale aplicate de reprezentanţii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Gorj a fost de 4.200 de lei.

Conform lui Mircea Moldoveanu, directorul adjunct al instituţiei, motivele sancţionării contravenţionale au fost nerespectarea normelor sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor privind depozitarea produselor alimentare, manipularea şi etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare.

Totodată, alte 50 de controale au mai fost efectuate de inspectorii sanitar-veterinari săptămâna trecută în Târgu-Jiu, Motru, Târgu-Cărbuneşti, Tismana, Novaci, comunele Săcelu, Băleşti, Drăguţeşti, Crasna, Câlnic, Plopşoru. Astfel, s-au verificat 21 de unităţi de procesare a pâinii, taberele şcolare Tismana şi Săcelu, 21 de unităţi de comercializare cu amănuntul şi ridicata, un supermarket, şase unităţi de alimentaţie publică şi colectivă.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here