Mafia și impostorii și-ar dori schimbarea lui Boza

289

Zvonurile potrivit cărora Sorin Boza, managerul CEO de mai puțin de o lună de zile, ar putea fi schimbat din funcție, au fost combătute, ieri, vehement de către președintele Institutului de Analize și Investigații Publice și Politice. Dan Ilie Morega se opune vehement acestei “demiteri” a managerului de la Complexul Energetic Oltenia, considerând că cei care visează la asta sunt “mafia și impostorii”. “Eu cred că Boza nu poate fi schimbat după nici o lună de când a fost numit manager general. Ar trebui, în schimb, să pățească asta cei care au condus până în decembrie compania, pentru că ei nu au format stocurile de cărbune necesare pentru a funcționa cu 2200 de Mw zilnic”, a declarat, ieri, Morega.
Profesorul doctor de management consideră, de asemenea, că și cei care încearcă să îi sape groapa lui Boza nu sunt decât Ionel Ilie, fostul manager al CEO, cel care a fost considerat “o catastrofă”, dar și Antonie și Ciobotărică.
“Aceștia sunt cei trei crai de la apus, care se fac vinovați de problemele de la CEO, de la ora actuală. Probabil nu le convine de Boza nici de o parte din persoanele importante care compun stufosul personal TESA, personal extrem de mare ținut în spate de cei din producție, care se tem că vor fi disponibilizați. Nici lui Ciurel nu îi convine.. Sunt însă toți doar o gașcă de indivizi cărora nu le convine ordinea și disciplina. Eu am însă încredere că Boza își va forma o echipă redutabilă de care acești indivizi nu se pot atinge și nu vor mai avea ce să zică respectivii, știut fiind că se ocupă doar de plotogării și invenții”, a conchis Morega.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here