Mafia lemnului, reclamată la Bumbești-Pițic și Prigoria! 15 cetățeni din Cârligei și din Zorlești, prejudiciați cu sute de metri cubi de lemne

5785

În jur de 15 proprietari de pădure, terenurile forestiere aflându-se pe raza satului Cârligei din comună Bumbești-Pițic, în punctul Tărășenie, au reclamat la primărie că pădurea lor este tăiată în timp ce ei nu au primit titluri de proprietate. Practic, oamenii dețin hotărâri definitive, au testamente pentru proprietăți, dar nu pot să beneficieze de proprietățile lor, în timp ce persoane cunoscute le taie sistematic pădurile. Interesant este că lemnele tăiate sunt marcate din urmă cu trei ani. O parte dintre cetățeni au reclamat la poliție, la Novaci, dar li s-au comunicat să prindă reclamanții hoții, că vine apoi poliția la fața locului.

Problema cu pădurea din Cârligei este aceeași de trei ani de zile.
Proprietarii spun însă că poliția nu îi ajută, că ei sesizează la 112, vin agenții, se uită și pleacă.
Mai mult, polițiștii din Novaci, Săcelu și Bengești Ciocadia și Prigoria ar fi rude între ei, cunosc problema și nu intervin, fiind ,,pe mâna între ei”.
Oamenii le cer prefectului și comandantului IPJ Gorj să investigheze problema, ei fiind pregătiți să reclame situația la IGPR și MAI.
Oamenii au chemat Poliția Forestieră de la Vâlcea, au venit, dar le-au spus oamenilor să acționeze în judecată că e prea mare mafia.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here