Machiajul anului 2019: Culorile în nuanțe metalice, în tendințe

941

În fiecare an sau sezon apar noi trenduri în materie de machiaj, de la cum să îți conturezi sprâncenele sau ce culoare de ruj să folosești. În 2019, pare să se întoarcă moda anilor ‘90 cu nuanțe metalice și forme geometrice care creează simetrie.

Unul dintre trendurile anului este un look cu machiaj doar în nuanțe de roz. Poate fi atât un machiaj de zi, cât și de seară. Începe prin a contura ochii cu un roz mat pe care să îl accentuezi cu alb în colțul interior al ochilor. Mai apoi adaugă culoare în obraji cu blush într-o nuanță asemănătoare cu fardul și un ruj sidefat roz aprins.Dacă urmează să mergi la o petrecere îți poți accentua ochii folosind diferite nuanțe puternice de verde. Folosește nuanțe mai deschise spre colțul interior al ochiului și închide treptat culoarea spre exterior.Culorile în nuanțe metalice sunt acum la modă în amenajarea interioară, în vestimentație și, mai ales, pentru machiaj. Există o varietate de farduri, eyelinere și rujuri metalice. În plus, poți completa look-ul cu un highlighter puternic.Pentru o ieșire cu fetele, poți folosi un fard argintiu peste care să adaugi și sclipici. Vei fi, cu siguranță, vedeta petrecerii. Dacă e o zi obișnuită de muncă pe care vrei să o faci puțin mai specială, folosește un gloss metalic peste rujul obișnuit. Până acum, cel mai probabil ai folosit eyelinerul doar pentru a crea clasicul cat eye. În 2019, makeup artiștii te invită să experimentezi mai mult, atât cu culorile, cât și cu formele pe care le trasezi. În loc de o linie continuă pe care o aplici pe toată pleoapa încearcă să faci doar două triunghiuri în colțurile ochilor. Mai poți face trei punctulețe mici sau orice îți trece prin cap. Important este să faci aceeași formă la ambii ochi ca să creezi simetrie.

Rujul maro, la modă
În anii ‘90 toate vedetele și persoanele care voiau să fie în trend purtau ruj maro. Pentru că moda este ciclică, în 2019 această nuanță revine în tendințe. E timpul să lași tradiționalele rujuri roșii în favoarea celor maro.Deoarece este o nuanță destul de puternică e foarte important modul în care o asortezi cu fardul. Încearcă să creezi un look cald, cu nuanțe de auriu pe pleoape și un blush de culoarea piersicii. Nu uita să folosești creion de buze înainte să te dai cu ruj, pentru ca acesta să reziste mai mult pe buze.
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here