Lupta pentru ciolan – PNL Gorj, împărţit în două tabere

443

pnl foto gelu ionescuDacă Dan Ilie Morega a reuşit să ţină în frâu, chiar şi prin dominaţie, grupurile din PNL Gorj, după plecarea lui din organizaţie fenomenul găştilor din filială s-a manifestat pregnant.

Organizaţia pare împărţită acum în două, de o parte s-au poziţionat adoratorii lui Morega care acum sunt aproape lipiţi de Dian Popescu, candidatul care pare că va uza de toate tehnicile pentru a-şi adjudeca şefia PNL Gorj, iar pe de altă parte se află foştii şi actualii opozanţi ai lui Morega care se situează în jurul grupului Orzan-Angheloiu.

Dian Popescu, liberalul care şi-a anunţat primul candidatura la şefia PNL, s-a înconjurat deja de mai mulţi membrii de partid, unii anunţându-şi chiar candidatura la alegerile din 4 septembrie. Unul este Mihai Mazilu, primarul din Târgu-Cărbuneşti, strâns lipit de Morega şi apropiat acum de Dian Popescu. Mazilu anunţă astfel că nu mai candidează pentru şefia PNL şi că îl ajută pe omul de afaceri din Ţicleni. Şi Iuliana Iliescu, şefa organizaţiei PNL din Prigoria a făcut acelaşi lucru. Acesta şi-a anunţat candidatura la şefia PNL chiar şi atunci când în fruntea filialei se afla Dan Ilie Morega. Ambii candidaţi se zbat acum să îl scoată pe Dian Popescu câştigătorul alegerilor în PNL Gorj.

Grupul Orzan-Angheloiu, cu proprii adepţi

Şi în jurul grupului Orzan Angheloiu s-au poziţionat o parte însă dintre candidaţii cu intenţii verbale la şefia PNL, care aşteaptă însă acum să vadă cum se vor tranşa lucrurile în organizaţie. Ion Crăciunescu şi Ion Navlea, ambii buni colaboratori ai fostului preşedinte Dan Ilie Morega vor alege dacă mai candidează sau pe care dintre grupuri vor suţine. Acum, pare cert că ambii vor fi de partea lui Angheloiu şi Orzan, deoarece relaţiile lor cu Dian Popescu nu sunt dintre cele mai bune.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here