Lui Eftemie Popescu i s-a rupt coarda de salvamontist

245

Eftemie(Tenică) Popescu, fost consilier PRM la Bumbeşti-Jiu, a obţinut doar 38 de puncte din maxim 100 la proba scrisă a concursului pentru ocuparea postului de administrator la baza din localitate. Tenică nu a reuşit să obţină nici măcar minim nota 5, sau 50 de puncte, pentru a putea participa la proba de interviu. Eftemie Popescu a fost astfel descalificat şi scos din concurs, lui spulberându-i-se visul de a deveni salvamontist.

Eftemie_popescu2Tenică Popescu nu a făcut contestaţie la concursul desfăşurat pe 30 aprilie 2014, resemnându-se astfel cu nota de 3,8 obţinută la această competiţie pentru postul de administrator la baza salvamont din Bumbeşti-Jiu. Deşi dacă obţinea postul ar fi urmat să administreze o bază cu o gestiune de aproape 10 miliarde de lei vechi, “afaceristul” Tenică Popescu a pierdut posibilitatea de a-şi arăta talentul în gesionarea bunurilor Salvamont Gorj. Lovitura primită de Popescu survine la scurt timp după ce acesta a fost aexclus din Consiliul Local Bumbeşti-Jiu, el nemaifiind membru al partidului care l-a făcut consilier.
Popescu a revenit însă, între timp, la dragostea lui dintâi social-democrată, el fiind văzut, în mulţime, sâmbătă, la Rovinari la mitingul PSD la care a participat Victor Ponta.
A.Stoica

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here