Lucrările la stadion stagnează

266

Deși ar fi trebuit ca la această dată să se vadă fundațiile noii arene, lucrările de demolare a vechiului stadion “Municipal” din Târgu-Jiu au intrat într-o nouă perioadă de stagnare.
După ce terenul a fost pregătit pentru constructori în ceea ce privește tribuna a II-a, peluzele și cele două părți laterale ale tribunei I, de demolat a mai rămas doar tribuna oficială, demolare care a adus la Târgu-Jiu un ministru și a adunat toate forțele de decizie ale județului pentru rezolvarea unei probleme, cea a evacuării spațiilor de sub tribuna oficială, spații în care au fost vestiare sau birouri ce urmează a fi demolate, dar și mutarea temporară a celor care sunt cazați în Hotelul Sport, care va fi închis în această perioadă. Deși s-a ajuns la un acord în acest sens, Hotărârea de Guvern prin care se va realiza și cadrul legal pentru toate aceste acțiuni nu a fost emisă, iar lucrările stagnează. Tribuna oficială a fost dezafectată, scaunele au fost demontate, lojele au dispărut și ele, la fel cum și masa presei a devenit istorie. Acoperișul tribunei a fost demontat, dar tribuna se află încă în picioare și, constructorul pare a nu se apuca de lucrări până când nu va avea tot câmpul de lucru disponibil. În picioare stau încă și fostele terenuri de tenis cu suprafața de bitum, asta în ciuda faptului că noile terenuri au fost deja date spre folosință, precum și clădirea în care se aflau vestiarele fostului teren sintetic de la intrarea din stadion.
Lucrările de demolare aveau un termen de 45 de zile, acesta a fost depășit și în cazul în care se pontează doar zilele lucrătoare, iar demolarea tribunei oficiale va mai pune la aceste întârzieri alte 2-3 săptămâni.
Cristi Constantinescu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here