Lucrările la Mall-ul Târgu-Jiului, paralizate de zăpadă

201

Angajaţii celor două firme care prestează de zor la realizarea celui mai modern spaţiu comercial al municipiului au pus stop activităţii de alfel productive, care a continuat fără interperii meteo atât în zilele de week-end, cât şi seara, din cauza zăpezii care s-a abătut asupra şantierului, de vineri până în prezent. Lucrările la Mall sunt oricum înaintate, investiţia sud-africanilor prinzând contur.

mall4În cursul zilei de vineri în şantierul Mall-ului târgujian era forfotă. Utilajele rulau fără oprire, printre stâlpii de susţinere a noii atracţii comerciale a municipiului făcându-şi treaba zeci de muncitori, îmbrăcaţi corespunzător. Din câte se vede cu ochiul liber, fundaţia noii construcţii prinde contur, iar organizarea de şantier demonstrează că bucureştenii lucrează ordonat pentru ca în câteva luni investiţia să fie inaugurată.
mall1Duminică însă, zăpada a luat locul forfotei din şantier, la locul investiţiei nefiind nici ţipenie de constructor. Zăpada este cea care a schimbat traseul lucrărilor, care oricum au înaintat mai mult, deoarece condiţiile meteo favorabile au permis continuarea lucrărilor ca prognozate pentru primăvară. De astăzi, lucrările vor fi oricum parţial reluate, constructorii încercând să lucreze pe porţiuni unde zăpada nu le va da bătăi de cap.
mall3Mall-ul din Târgu-Jiu se va finaliza în toamna acestui an, evident dacă iarna va fi blândă şi va ţine cu constructorii. Aceleaşi două firme care prestează la Mall au fost angajate să se ocupe şi de Dedeman, care va fi realizat în vecinătatea marelui spaţiu comercial.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here