Lucrările de pe Transalpina şi Defileu, verificate de Neaga

247

Directorul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Narcis Neaga se află în judeţul Gorj, de ieri, într-o vizită de lucru. Acesta a venit să verifice stadiul lucrărilor de pe DN 66, dar şi de pe Transalpina.

În prima zi a vizitei sale în Gorj, Narcis Neaga, directorul general al CNADNR, a purtat discuţii cu prefectul judeţului Alin Văcaru. „Astăzi de dimineaţă am avut o întâlnire cu directorul Narcis Neaga împreună cu domnul Cârciumaru şi domnul Călinoiu. Dumnealui se află astăzi în Târgu-Jiu pentru a vedea lucrările de pe DN 66 şi Transalpina. Au fost purtate discuţii despre investiţiile care vor avea loc începând cu anul acesta în judeţul Gorj, dar şi despre problemele de pe centura ocolitoare a oraşului. Vor încerca să găsească soluţii pentru ca toată lumea să fie mulţumită. După ce Narcis Neaga va termina vizita de pe Transalpina şi de pe DN 66 se va trage o concluzie şi ne va spune care este stadiul lucrărilor” a declarat prefectul, luni.
Astăzi, Narcis Neaga vizitează Transalpina pentru a se asigura că lucrările sunt în grafic. De altfel, trebuie precizat faptul că reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Gorj raportează zilnic situaţia activităţilor de pe Transalpina, raportările făcându-se direct la Neaga.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here