Lucrările de la Boli Infecţioase, în grafic

128

pasarela 29 sep 2Reabilitarea secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu se desfăşoară conform graficului, după cum susţine managerul unităţii spitaliceşti. Acesta verifică personal stadiul lucrărilor şi spune că se vor încadra în termenul stabilit.

 

 

 

Secţia Boli Infecţioase se află în clădirea de la Pasarelă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Ultima renovare a acesteia a fost realizată în urmă cu 12 ani. De atunci şi până acum, secţia ajunsese într-o stare avansată de degradare, angajaţii acesteia şi pacienţii, deopotrivă, plângându-se de condiţiile insalubre din incintă.

 

De când a preluat spre administrare Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Consiliul Judeţean pasarela 29 sept 1Gorj a realizat o serie de investiţii în unitatea spitalicească. Aceste investiţii vor continua şi în viitor, intenţionându-se modernizarea în totalitate a spitalului.

Investiţie de peste un milion de lei

În această categorie se încadrează şi modernizarea Secţiei Boli Infecţioase. Investiţia se ridică la suma de aproximativ 1,2 milioane de lei şi implică reparaţii capitale şi înfiinţarea de spaţii verzi, alei şi garduri care să ofere acces separat la perimetrul în care se află clădirea unde vor fi internaţi pacienţii. Schimbările capitale pe care le suferă Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu se vor realiza în perioada următoare, în luna decembrie secţia putând fi dată în folosinţă. „La Boli Infecţioase se termină cu pusul de tablă, apoi urmează tavanele şi restul. Suntem în grafic cu lucrările. La 1 decembrie, când se încheie anul financiar trebuie să fie totul gata, altfel pierdem banii”, a precizat Vasile Stănculete, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Între timp, s-au luat măsurile necesare pentru ca pacienţii să nu aibă de suferit şi activitatea medicală din cadrul Secţiei Boli Infecţioase să nu fie stopată. „Activitatea medicală de la Boli Infecţioase continuă la Oncologie până la finalizarea lucrărilor; nu sunt probleme, totul funcţionează bine”, a mărturisit directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, care a menţionat că verifică personal stadiul lucrărilor şi modul cum se desfăşoară activitatea la această secţie.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here