Lucrările de la ATI, extinse la Cardiologie şi Neonatologie

179

spital 700Secţia ATI din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, de la clădirea 700, se află în plin şantier. Lucrările de modernizare a acesteia se vor finaliza până la sfârşitul acestui an. Datorită economiilor realizate a fost posibilă extinderea şantierului la Cardiologie şi Neonatologie.

La Secţia ATI 700, de la darea în folosinţă şi până în prezent, nu s-au mai efectuat decât reparaţii minore. De aceea, ea avea nevoie de lucrări de modernizare şi reabilitare, această investiţie realizându-se acum, graţie Consiliului Judeţean Gorj, care a găsit fondurile necesare pentru asigurarea finanţării. „Banii pentru lucrări sunt de la Ministerul Sănătăţii şi de la Consiliul Judeţean Gorj. Ne bucurăm că am reuşit să facem aceste reparaţii şi modernizări la ATI pentru că era absolută nevoie de ele”, a precizat Vasile Stănculete, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Lucrări extinse, datorită economiilor

Managerul Stănculete a supravegheat personal modul de desfăşurare a activităţii de reabilitare şi modernizare a secţiei ATI. Pe parcursul lucrărilor s-a reuşit realizarea unor economii, care vor fi folosite pentru modernizarea părţii de terapie intensivă de la Cardiologie şi Neonatologie. „Am extins lucrările la cardiologie şi nou-născuţi, tot pe parte de ATI, cu banii rămaşi de la investiţia realizată la ATI. Până pe la sfârşitul anului vom termina toate aceste lucrări”, menţionează Vasile Stănculete, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Fondurile necesare reabilitării şi modernizării secţiilor ATI (anestezie şi terapie intensivă) ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu au fost asigurate de Ministerul Sănătăţii şi Consiliului Judeţean Gorj. De altfel, urmează a fi achiziţionate şi echipamente medicale de ultimă generaţie pentru dotarea ATI, toate aceste investiţii fiind făcute pentru binele pacienţilor.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here