Lucrări reluate la Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu”

266

În perioada următoare, vor fi reluate lucrările de extindere şi modernizare a unei părţi interioare a Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu” din municipiul Târgu-Jiu.

Investiţia a demarat anul trecut, iar valoarea sa este de aproximativ 450.000 de lei, urmând ca lucrările să fie încheiate în această primăvară. “Vor fi reluate curând lucrările la Teatrul Dramatic «Elvira Godeanu» unde avem supraetajare corp B. Sunt lucrări începute anul trecut, având valoarea de investiţie de circa 4,5 miliarde de lei vechi. În urma discuţiei cu constructorul, se va face un grafic şi un mod de aşezare a acestor lucrări în funcţie de stagiunea pe care o desfăşoară Teatrul «Elvira Godeanu»”, a declarat Marius Ionescu, directorul tehnic al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.
Municipalitatea estimează că odată ce lucrările vor fi reluate, acestea vor fi încheiate în maximum două luni de zile, spaţiul devenind disponibil pentru salariaţii Teatrului “Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu. Finanţarea investiţiei s-a făcut din bugetul local. Proiectul consta în supraetajarea corpului B cu circa 100 de metri pătraţi, în acesta fiind incluse şi lucrări de montare a unei scări de acces vertical, amenajarea a două cabine pentru actori şi a unei săli de lectură.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here