Lucrări pe ultima sută de metri, pe DN 66 Rovinari – Bumbești-Jiu

341

Sectorul de drum Rovinari – Bumbești-Jiu este aproape finalizat. Potrivit reprezentanților Secției Drumuri Naționale (SDN) Târgu-Jiu, s-a realizat sectorul experimental pentru marcajele orizontale. Au fost finalizate rosturile de dilatație pe sectorul Târgu-Jiu – Rovinari, lucrându-se deja la cele de pe tronsonul Târgu-Jiu – Bumbești – Jiu.

13820815_1340288832652306_1098494600_nPe DN 66, sectorul Rovinari – Târgu-Jiu, lucrările de modernizare sunt aproape finalizate. “Sunt pe ultima sută de metri lucrările pe acest tronson. S-a făcut sectorul experimental pentru marcajele orizontale. A început montarea de borne kilometrice și hectometrice; au fost finalizate rosturile de dilatație pe sectorul de sud Târgu-Jiu – Rovinari și se lucrează la rosturile de dilatație între Târgu-Jiu și Bumbești – Jiu”, confirmă Cristi Tudor, reprezentantul SDN Târgu-Jiu.
Drumul E79 face parte din reţeaua de drumuri europene. Începe în Ungaria, iar în România trece prin Oradea, Deva, Petroşani, Târgu-Jiu, Craiova şi Calafat, intră apoi în Bulgaria şi se termină în Grecia. Face parte din reţeaua globală a transporturilor europene. Este un drum format dintr-o serie de drumuri judeţene, printre care şi DN66.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here