Lucrări în derulare, la Bumbești-Pițic! – Investițiile vechi și actuale, publicate pe o pagină de socializare

424

Michy Nioață, edilul comunei Bumbești-Pițic, a postat, zilele trecute, mai multe fotografii și detalii, pe contul său de Facebook, privind investițiile făcute în localitate în decursul ultimilor ani.

Michy Nioață a avut un weekend plin! Edilul localității Bumbești-Pițic a postat, în urmă cu câteva zile, pe pagina sa de socializare, o serie de fotografii și informații legate de investițiile derulate în calitate de primar. ”Am distribuit pe pagina de socializare pentru dumneavoastră, cetățenii comunei, și nu numai, lucrări efectuate în perioada mea ca primar, pentru a vă informa de realizarea acestora. Mulți nu știu de ele, existând influența că nu s-a făcut nimic. Nu vin cu postări pentru laudă, ci pentru a arăta existența lor. Cineva spunea că exceptând extinderea iluminatului public, în comună nu s-a făcut nimic. Fals! Lucrările relatate o demonstrează! Sunt multe de făcut în comună, dar nu poți bate din palme sau arunca cu vorbe mari și gata totul e lapte și miere. Pentru a realiza ceva trebuie să te zbați, să faci proiecte, să obții aprobarea și finanțarea lor – fără de care nimic nu ar fi posibil. Mulțumesc pe această cale echipei din primărie și Consiliului Local, care m-a sprijinit în realizarea tuturor proiectelor mele”, a notat Michy Nioață.

Alimentarea cu apă, gata în procent de 90%
Totodată, acesta a adus în atenția cetățenilor comunei pe care o conduce și proiectele care se derulează, în prezent, în localitatea Bumbești-Pițic. Este vorba despre modernizarea dispensarului uman Poienari, a căminului cultural Bumbești-Pițic, balastarea și pietruirea drumului sătesc (de la dispensarul uman Bumbești-Pițic la Biserica Pițic), precum și lucrări de alimentare cu apă a comunei. ”Referitor la ultima lucrare menționată, una dintre cele mai importante lucrări promise pentru finalizare, îmi asum răspunderea în informațiile oferite ca dată de finalizare. Nu am făcut asta pentru afirmații mincinoase sau de altă natură, am crezut în cuvântul constructorului și din marea dorință de finalizare, am amintit de anumite termene. Nu depinde numai de primar, ești la mâna constructorului și ei știu că termenul de finalizare al lucrării este anul 2020. Lucrarea este realizată în proporție de 90%. Trebuie aduse cele două stații de tratare și pompare a apei pentru a finaliza această investiție. Promisiuni sunt, dar nu voi mai da termen de finalizare, asta depinde de constructor. Sper însă, în urma discuțiilor avute cu dumnealor joi, 22 noiembrie a.c., ca finalizarea acestei lucrări să fie în cel mai scurt timp, lucru ce m-ar bucura enorm de mult atât pe mine, cât și pe dumneavoastră, cetățenii. În funcție de condițiile meteo, vom începe lucrările la cele două poduri, Lupești și Cîlnic, afectate de inundațiile din vară. Deși finanțarea acestora am obținut-o în luna august 2018, pentru a intra în legalitate (proiecte, avize de la mediu, avize de la Apele Române, cadastrare) a fost amânată începerea acestor lucrări. Vă voi ține la curent cu finalizarea lucrărilor începute în comună și cu alte lucrări pentru care urmează să obținem finanțarea”, a anunțat public primarul comunei Bumbești-Pițic.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here