Lucrări de modernizare, la sediul SJA Gorj

272

Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) Gorj a intrat într-un nou proces de modernizare. Mai exact, garajul unității va suferi modificări pentru ca ambulanțele de rezervă să poată staționa în interior și să fie protejate, astfel, de intemperiile vremii, dar fiind faptul că se apropie sezonul rece.

Marinică Niculescu, managerul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj spune că investiția care se realizează, în această perioadă, la sediul central al SJA Gorj, va fi suportată din bugetul unității. “La garaj ne-am propus să facem ceva lucrări de modernizare, pentru a putea ține acolo ambulanțele de rezervă. Se montează șase uși noi, care costă vreo 700 euro fiecare. Termenul de execuție a lucrărilor se preconizează a fi două săptămâni”, a confirmat managerul Niculescu.
De asemenea, trebuie precizat faptul că, chiar dacă mai sunt câteva luni până când iarna ne va bate la ușă, conducerea SJA Gorj a început să pregătească tot ceea ce este necesar pentru parcul auto. „Am dat deja dispoziție pentru achiziționarea de antigel și anvelope de iarnă. Avem 35 de ambulanțe și toate vor fi puse la punct corespunzător pentru iarnă”, a explicat Marinică Niculescu, managerul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.
La Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj sunt active 35 de autosanitare și toate vor fi echipate corespunzător pentru iarnă, ca de fiecare dată.
Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj şi-a luat măsurile de siguranţă pentru depăşirea sezonului rece şi dă asigurări că activitatea se va desfăşura fără probleme în următoarea perioadă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here