Lucrări accelerate pentru mai multe investiții din Târgu-Jiu

2705

Edilul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat zilele trecute faptul că mai multe lucrări de investiții demarate la nivelul orașului ori a localităților componente, înaintează într-un ritm alert.

Un exemplu în acest sens ar fi lucrările de alimentare cu gaze naturale de la Preajba. ,,Noaptea minții! Am fost atenționați că lucrarea pentru alimentarea cu gaze de la Preajba înaintează prea repede și nu e bine! S-a ajuns aici! Am insistat, mereu, să facem în așa fel încât să scăpăm de vechile metehne și să accelerăm lucrările, să le finalizăm la timp, sau chiar înainte de termen. Din discuțiile pe care le-am purtat cu toți factorii implicați în extinderea rețelei de alimentare cu gaze naturale, a reieșit că putem finaliza această lucrare mai repede în așa fel încât cetățenii să-și poată depune dosarele și să beneficieze de gaze naturale încă din această toamnă. Dacă cineva s-a gândit că oamenii nu merită acest lucru și că poate bloca lucrarea, se înșeală. Cetățenii, însă, trebuie să cunoască aceste aspecte. Au dreptul să știe ce se întâmplă în culise și să tragă propriile concluzii. Până atunci, vreau să-i liniștesc pe locuitorii din cartierul Preajba și le spun că lucrările nu vor fi oprite. Pot sta liniștiți!”, a anunțat Romanescu. Totodată, primarul din Târgu-Jiu spune că și strada Griviței din municipiu va căpăta în foarte scurt timp o față nouă: ,,S-a accelerat ritmul lucrărilor din strada Griviței pentru că dorim ca și cetățenii să nu fie nevoiți să suporte disconfortul creat de șantier pentru foarte mult timp. Se lucrează repede și bine pentru reabilitarea carosabilului, a trotuarelor, realizarea canalizării pluviale, a unui sens giratoriu la intersecția cu străzile Traian și Tudor Vladimirescu. De asemenea, vor fi amenajate parcări, iar sistemul de iluminat va fi modernizat”.
IZABELLA MOLNAR

1 COMENTARIU

  1. Canalizarea din zona Dragoieni-Sf.Dumitru-Petresti este un dezastru ….bani aruncati in contul unor firme PSD care au subcontractat lucrarea unor firme de constructii civile si este un dezastru ce au facut ,nimeni nu vrea sa receptioneze lucrarea fiind efectuata prost,domnul primar Romanescu nu vrea sa auda de acest subiect ca nu este facuta pe timpil lui ca si cum noi cetatenii din zona nu suntem din Tg-jiu,el este interesat de vopsit autobuze,blocuri….o ancheta jurnalistica nu ar fi rau sa fie facuta pe acest subiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here