Lucrarea soției consilierului PNL Pintea, contestată de un contracandidat la postul de consilier juridic

379

Unul dintre cei 14 candidați care au participat ieri la proba scrisă a concursului pentru postul de jurist de la Centrul Social Motru a contestat lucrarea lui Pintea Tănăescu Luminița, care a primit 50 de puncte la această probă. Soția consilierului PNL Motru, Pintea Dumitru, a luat punctaj maxim, fapt care a stârnit nemulțumirea celorlalți 13 participanți la concurs, deoarece se auzise încă dinantea demarării probei că respectiva candidată urma să fie câștigătoarea postului. Contestația a fost depusă la primărie, comisiei de contestații, edilului local Jianu și urmează să fie depusă și la Prefectura Gorj.

Contestații similare s-au făcut și pentru postul de administrator, unde punctul cel mai mare l-a obținut Raul Benga, aflat pe lista de consilieri a PNL în localitate. Pentru acest post au candidat 12 persoane.

 

4 COMENTARII

 1. A luat cât trebuia minim 50 de puncte.
  Candidații nemulțumiți de punctaj au dreptul să depună contestații scrise in termen de 48 de ore de la momentul afișarii rezultatelor. Cum rezultatele au fost afișate termenul legal pentru depunerea contestaților este până vineri seara la ora 21.
  Așa ca primăria nu poate organiza proba interviului până nu expira termenul legal pentru contestații.

 2. Rușine membrilor din comisii.
  Ați facut primăria de rușine si colegii onești.Nu sunteți colegii noștri, nu vă mai recunoaștem de colegi.
  Oamenii lui Jianu în comisii.

 3. Ce aiureli vorbiti fratilor? Eu am candidat pe un post si am picat, dar pot spune ca a fost cel mai corect sau transparent concurs la care am participat.De ce nu cereti filmarile sa va convingeti? Aruncati cu rahat in toti cei din comisii dar si in primar pt ca voi sunteti cateii lui Hanu si Morega .Eu sunt apolitic si am fost prezent acolo.Jurati voi pe biblie ca acest concurs a fost aranjat.Nu va e rusine sa latrati atat?Daca se cunoaste omul cu primarul gata nu mai poate concura nici unde? Uite ca si eu cunosc primarul dar este prea domn pt a face magarii. Sa va fie rusine! Iar astia care spuneti de oamenii din comisie ca sunt oamenii lui Jianu, oare ei nu pot spune ca voi sunteti cateii lui Morega si Hanu? Ei ar trebui sa nu va recunoasca de colegi pt ca primarul e Jianu si apoi vicele Morega.Nu pot spune decat ca mai vreau asemenea concursuri. Felicitari !

 4. Pt alin alin.
  Ești penelist, sau ești Jianu, sau unul din concurenții care a câștigat pe nemerit, sau ești membru în comisii.
  Ce să se vadă in filmări ? Niste candidați in sala care scriu. A afirmat cineva ca s- a copiat din fițuici ? Nu. Subiectele din celelalte plicuri nu s-au arătat si citit concurenților.
  Aranjamentele se fac după concurs !
  Cum ? Simplu ! Comisia supraevaluează lucrarea candidaților favoriți. Este o minciună că au fost semnate foile. Din patru pagini doar pagina nr . patru a fost semnata de candidați. Lucrările au fost predate de cei care au câștigat , lăsând foi goale unde comisia putea completa după concurs răspunsul la întrebări.
  Membrii din comisii nu îndeplinesc condițiile legale ……..economiștii in comisii pentru postul de psiholog, jurist, administrator,……l
  A fost aranjament !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here