Lucrarea firmei GIDAZI PROD, închisă de comisia Primăriei Vladimir! Patronul inculpat refuză să închidă șantierul

2043

Comisia responsabilă de fonduri europene din Primăria Vladimir s-a întrunit în această dimineață. Aceasta a decis închiderea lucrării reîncepute ieri, după o pauză de 6 luni, de firma GIDAZI PROD COM din Craiova. Asta, urmare a faptului că lucrările executate de firma din Dolj, care deține o balastieră pe raza comunei Vladimir, au o calitate îndoielnică. De altfel, Gorjeanul a arătat joi că firma a lucrat pe ploaie și fără dirigintele de șantier care ieri a demisionat din funcție.

Investiția la drumul din Vladimir a fost câștigată de firma GIDAZI PROD COM pentru un milion de euro, cu trei ani în urmă, patronul societății fiind Gigi Zimța, doljean trimis în judecată în 2017 într-un dosar penal de abuz în serviciu pentru o lucrare realizată fictiv la Primăria Malu Mare, din Dolj. Dosarul penal este încă în fază de judecată la instanță de fond, mai precis la Judecătoria Craiova.

Inculpatul Zimța, pe mână cu inculpatul primar Ianăși, a decis ieri redeshiderea șantierului, oprit de o jumătate de an, chiar dacă meteorologii au anunțat cod portocaliu.

S-a tras asfalt pe ploaie și fără diriginte de șantier, lucrările continuând și azi când acea comisie a primăriei a notificat primarul că lucrările firmei GIDAZI trebuie oprite, pe motiv că sunt neconcordanțe între cerințele din caietul de sarcini și lucrarea din teren. Primarul Ianăși a semnat documentul ca și viceprimarul, edilul fiind cel care s-a dus azi să anunțe constructorul de decizia luată.

În loc să oprească șantierul cum a decis, edilul liberal a stat în șantier cu mâinile în buzunare, asta deoarece patronul inculpat a stabilit că lucrarea începută ieri trebuie să continue, ignorând cele stabilite în Primăria Vladimir.

Într-un județ în care anchetatorii dorm în bocanci, inculpații fac legea, astfel că drumul lui Zimța se face, bun-prost, pentru că așa e ordinul pe unitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here