Luceafărul a închiriat de formă! Stadionul Minerul Motru, închiriat iar doi ani pentru echipa lui Sarcină

867

Asociația Club Sportiv Șirineasa, aparținând lui Nicu Sarcină, i-a cerut Consiliului Local Motru, pentru a doua oară, închirierea pentru doi ani a bazei sportive a Minerul Motru. Consilierii locali au aprobat închirierea cu 50 de euro lunar, pe perioada solicitată de ACS Șirineasa, cu o clauză de întreținere a spațiilor ce le folosește asociația de fotbal, plus plata utilităților. În toamna anului trecut, Sarcină a făcut un alt contract de închiriere a stadionului, dar pentru Luceafărul Oradea.

 Contractul de închiriere între cele două părți a fost semnat, ieri, urmând ca echipa să-și desfășoare competițiile sportive cu începere din această săptămână. Viceprimarul Cosmin Morega se arată încrezător cu privire la relansarea activității sportive în zona Motru, dorind ca în cel mai scurt timp, municipalitatea să găsească posibilitatea de înființare a unei echipe proprii de fotbal, care să joace în liga a treia ori a patra, din pepiniera proprie a municipiului.

Reamintim că, anul trecut, pentru echipa Luceafărul Oradea deținută tot de omul de afaceri din Gorj s-a mai încheiat un contract similar cu autoritățile motrene. Contractul nu s-a respectat, în sensul că echipa nici nu a folosit baza și nici nu a plătit închirierea pentru aceasta.
A.STOICA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here