Luca, un băiețel de doar șapte ani din Bumbești Jiu, are epilepsie! Boala sa costă 10.000 de euro

1219

Strigăt de ajutor din partea unei familii din județul Gorj. Luca, băiețelul acestora, în vârstă de numai șapte anișori are nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a scăpa de crizele de epilepsie, care îl împiedică să ducă o viață normală, ba chiar să participe, în ultima vreme, la orele online. Luca s-a confruntat cu probleme medicale încă de la naștere, însă acest lucru nu l-a împiedicat să meargă la școală. El are acum nevoie urgentă de o operație de 10.000 de euro care i-ar putea schimba viața.

O sumă relativ mică, însă de care depinde viața Lui Luca, iar familia nu dispune de ea. Colegii de școală i-au trimis mesaje de încurajare și i-au transmis că îl iubesc. Luca are nevoie neapărat de ajutor și asta pentru că, pe lângă problemele de sănătate pe care le are de la naștere, acesta suferă și de epilepsie, boală care a ajuns să îi facă viața un chin.
Pentru a scăpa de crizele provocate de epilepsie, Luca are nevoie de o intervenție chirurgicală de 10.000 de euro. Chiar dacă în ultima vreme Luca nu a mai fost activ în orele de clasă virtuale, colegii acestuia îi simt lipsa și i-au trimis mesaje de încurajare.

Cei care vor să facă donații o pot face în contul RO20BRDE200SV64129892000 , beneficiar Stoinescu Sandu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here