LPF a stabilit echipa ideală după 15 etape

531

Liga Profesionistă de Fotbal a întocmit echipa ideală după 15 etape disputate în Liga I. În primul unsprezece al competiției se află patru fotbaliști de la FCSB, câte doi de la CFR Cluj și Universitatea Craiova și câte unu de la Academica Clinceni, Astra Giurgiu și Sepsi Sf. Gheorghe. Iulian Cristea, Olimpiu Moruțan, Dennis Man și Florin Tănase reprezintă liderul actual. De la CFR Cluj, LPF i-a selectat pe Andrei Burcă și Ciprian Deac, iar de la Craiova, pe Mihai Bălașa și Alexandru Cicâldău. Octavian Vâlceanu (Academica Clinceni) a fost ales cel mai bun portar al primelor 15 etape. A bifat 10 meciuri fără gol primit, reușind să apere și două penalty-uri. Cei mai buni antrenori au fost desemnați Leo Grozavu (Sepsi Sf. Gheorghe) și Ilie Poenaru (Academica Clinceni).
Echipa ideală a Ligii 1 în sezonul actual
Vâlceanu (Clinceni) – Bălașa (Craiova), I. Cristea (FCSB), A. Burcă (CFR Cluj) – Deac (CFR Cluj), Cicâldău (Craiova), Vașvari (Sepsi), Moruțan (FCSB) – Man (FCSB), Budescu (Astra), Florin Tănase (FCSB)
Cum sunt caracterizaţi cei doi jucători ai Craiovei de revista LPF:
,,Mihai Bălaşa – 25 de ani, 14 jocuri – Cu el pe teren în 14 dintre cele 15 jocuri, oltenii au arătat mult schimbaţi în bine la capitolul defensiv. Evoluţiile sale solide din ediţia 2020-2021 a Ligii 1 l-au readus în circuitul primei reprezentative.”
,,Alexandru Cicâldău – 23 de ani, 15 jocuri – A continuat şi în stagiunea 2020-2021 evoluţiile bune din prima parte a anului 2020. Astfel, a contribuit la clasarea alb-albaştrilor pe treapta a doua a podiumului cu șase goluri (două din afara careului mare) şi o pasă decisivă.”
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here