Lovitură pentru Pandurii

451

Pandurii Târgu Jiu a pierdut meciul de pe teren propriu cu ACS Poli Timișoara, scor 1-3.

Gorjenii au deschis scorul în minutul 25, când Bușu a deviat superb un balon la Hlistei, acesta a driblat un adversar și a șutat frumos de la marginea careului. Bănățenii puteau egala 5 minute mai târziu, dar Octavian Drăghici a ratat o lovitură de pedeapsă.

Formația lui Flavius Stoican a rămas în 10 imediat după pauză, când Samson Nwabueze a văzut al doilea cartonaș galben și a fost trimis la cabine.

Bănățenii au revenit în joc în minutul 70 după reușita lui Pedro Henrique, care a înscris din unghi. Două minute mai târziu, echipa antrenată de Ionuț Popa a mai marcat o dată prin șutul lui Bărbuț.

Cu un sfert de oră înainte de final, Sîrghi s-a accidentat și a fost transportat de urgență cu ambulanța, însă în locul său n-a intrat nimeni pentru că Stoican făcuse toate schimbările. Când mai erau 5 minute de joc, Ene a văzut și el cartonașul roșu și a părăsit terenul, gorjenii rămânând în 7 jucători de câmp.

Trupa din Târgu Jiu n-a putut rezista prea multă vreme cu 3 oameni în minus și Gabriel Cânu a stabilit scorul final în minutul 86 cu o lovitură de cap.

După această etapă ACS Poli Timișoara a urcat pe locul 4 în play-out, cu 17 puncte, în timp ce Pandurii a coborât până pe 6, cu 16.(A.C.)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here