Lovit de un şofer nervos, că-l lasă fără maşină

170

Un angajat al firmei care ridică autoturismele parcate neregulamentar pe raza municipiului a fost luat la palme şi ameninţat cu „tăiatul” de către un şofer nervos că tocmai îi era ridicată maşina parcată anapoda. Incidentul a avut loc în zona sediului Registrului Comerţului, strada îngustă de acolo blocându-se repede de maşinile care nu puteau să circule din cauza celei parcate neregulamentar.

Echipa de la ridicări care a venit să ridice maşina respectivă a trecut repede la treabă, dar şi mai repede a apărut şoferul care parcase neregulamentar. „Eu mă apucasem să pun chingile la roţile maşinii parcate neregulamentar şi dintr-o dată a venit un tip foarte nervos la mine, mi-a dat două palme şi mi-a pus mâna în gât, după care m-a ameninţat că scoate cuţitul şi mă taie de nu mă văd. Mă înjura şi pe mine şi pe colegi şi, după ce m-a îmbrâncit, şi-a desfăcut maşina din chingi, s-a urcat la volan şi a dispărut”, povesteşte Ion Achim, bărbatul agresat de şoferul nervos. La faţa locului, la vreo 20 de metri distanţă, se afla şi un poliţist local, care face parte din echipa de ridicat maşini, acesta intervenind cât a putut de repede pentru a aplana conflictul iscat din senin.
Şoferul care parcase neregulamentar a fugit însă repede cu maşina, numărul de înmatriculare al autoturismului rămânând însă pe fotografiile făcute de agentul respectiv. Fugarul a fost astfel identificat destul de repede şi amendat cu 800 de lei pentru scandalul creat. În plus, ieri, victima acestuia a mers la Parchet şi a depus plângere penală, la dosar ataşând inclusiv un certificat medico-legal obţinut după loviturile pe care le-a primit în altercaţia respectivă.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here