Lovit cu pumnul pentru niște oi! Plângere penală pentru un patron recidivist din Preajba

2410

Un cetățean din Preajba, în vârstă de 44 de ani, a fost agresat luni seară de un patron recidivist, care își păștea oile pe proprietate omului. Văduva Sorin l-ar fi lovit cu pumnul în zona urechii, spărgându-i timpanul cetățeanului care vorbise cu cel care avea grijă de oi și i-a cerut să mute animalele de pe proprietatea sa. Ciobanul și-a chemat patronul, care a decis că își face dreptate cu pumnul. Poliția, potrivit reclamantului, a ajuns la sesizarea victimei abia după 40 de minute.

Văduva Sorin a fost condamnat în trecut pentru lovituri cauzatoare de moarte. Deși a făcut pușcărie, respectivul nu se ține departe de probleme. Acesta este acuzat de către Popescu Cristian, din Preajba, că l-ar fi lovit pentru o simplă solicitare de mutare a unei turme de oi de pe terenul său. ,,A venit cu mașina în fața autoturismului meu, s-a dat jos și, fără explicații, m-a luat la pumni. Mi-a dat un pumn în zona feței, unul la ureche și am avut noroc că nu am picat din picioare, ci m-am sprijinit de mașină.
Am intrat în autoturism ca să scap de lovituri, dar acesta a intrat peste mine să îmi ia cheile din contact. M-a lovit iar din dorința de a mă scoate afară din mașină. Am reușit să pornesc mașină și am plecat în trombă. Am sunat la 112, a venit Smurdul, dar poliția a întârziat, cred eu, cu intenție. Polițiștii au venit după 40 de minute și s-au dus direct la el și nu la mine. Smurdul m-a dus la UPU și am fost internat pe secția de ORL.
De aici mă vor trimite la un alt spital deoarece nu mai aud cu urechea stângă. Am și alte plângeri cu familia agresorului, dar poliția nu face nimic de luni de zile”, a declarat pacientul Popescu. Acesta spune că se va adresa ministrului Justiției după externarea din spital, pe motiv că organele de poliție nu fac nimic la sesizările sale. Cetățeanul este de trei zile internat la Spitalul ,,Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here