Lot de maşini puse sub sechestru, scoase la licitaţie de Finanţele din Gorj

394

Mai multe autoturisme ai căror proprietari înregistrează datorii la bugetul de stat ori către terţi vor fi, astăzi, scoase la licitaţie, în cadrul unei proceduri organizate de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Gorj, la sediul instituţiei din municipiul Târgu-Jiu, cu începere de la ora 11.00.
Prin licitaţia organizată, astăzi, de reprezentanţii AJFP Gorj, se va încerca vânzarea unui număr de patru autoturisme. Una dintre maşini nu este însă la prima procedură de licitaţie, ci chiar la a treia. Astfel, Mircea Medinţu, proprietarul unui birou cadastral din municipiul Târgu-Jiu, care, în mai 2016, înregistra datorii la bugetul de stat de 120.000 de lei, ar putea rămâne astăzi autovehiculul asupra căruia AJFP Gorj deja instituise sechestru. Este vorba despre autoturismul Renault Megane A4 Berlină, an de fabricaţie 2008, combustibil – motorină, într-o bună stare de funcţionare. Dacă la prima licitaţie, preţul de pornire a fost de 12.300 de lei, iar la cea de-a doua valoarea acestuia a scăzut la 9.225 de lei, urmând ca astăzi să se încerce valorificarea maşinii lui Medinţu cu 6.150 de lei.
Tot în cadrul procedurii de vânzare a bunurilor mobile ale unor datornici, sunt scoase la mezat şi următoarele autoturisme, aflate abia la prima licitaţie: autoutilitară Mercedes Benz, tip Sprinter 208 D, an de fabricaţie 1997, stare satisfăcătoare, caroserie cu zgârieturi şi rugină – 6.900 de lei; autoutilitară marca Renault, tip MIDLUM220, an fabricaţie 2003, stare satisfăcătoare, urme de zgârieturi, rugină, anvelope degradate – 24.000 de lei, autoturism Dacia Logan, an de fabricaţie 2007, stare rea, cu zgârieturi şi anvelope degradate – 4.000 de lei.

1 COMENTARIU

  1. Ă lu Medintu e varza….o tinea de ani de zile in fata la Nuc.. .la el la birou….cum draci.. ..are 2 masini pe leasing si are datorii de 120000 lei….are Apartament si 1ooooo lei Cash…fiscu ce face vinde un harb….sa-i puna poprire pe contul firmei….ca încasează la greu de la primarul din cruset

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here