Locuri de veci gratuite pentru beneficiarii Complexului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru adulți “Bâlteni”

259

Consilierii municipali au aprobat atribuirea a șapte locuri de veci în Cimitirul Ortodox Municipal Târgu-Jiu, cu titlu gratuit, către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj – Complexul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru adulți “Bâlteni”, pe o perioadă de 7 ani.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj – Complexul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru adulți “Bâlteni” Târgu-Jiu a solicitat atribuirea cu titlu gratuit a unui număr de șapte locuri de veci în Cimitirul Municipal Târgu-Jiu, pentru beneficarii complexului cu aparținători necunoscuți, sau care nu au dorit să țină legătura cu aceștia și pentru care a fost dispusă curatela în sarcina asistenților sociali.
Solicitarea a fost înaintată spre analiza Consiliului de Administrație, care în ședința din data de 20 mai 2015 a dispus atribuirea a șapte locuri de veci cu titlu gratuit, cu condiția aprobării și de către Consiliul Local Târgu-Jiu.
Consilierii municipali au aprobat, în ședința din data de 25 iulie, solicitarea venită din partea DGASPC Gorj. Atribuirea locurilor de veci se va face după aprobarea în CL, prevederile HCL fiind duse la îndeplinire de Conducerea unității, Sectorul Administrație Cimitir.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here